Om mig

“Yoga is a mirror to look at yourself from within”

– BKS Iyengar

Jeg har altid interesseret mig for bevægelse, krop og sind. Allerede som barn lavede jeg finurlige stillinger, hang i dørkarmene, stod på hovedet, sad omvendt i stolene osv. Derfor er det heller ikke så underligt, at jeg i dag er yogalærer – uddannet Iyengar® yogalærer i 2008 og jeg har undervist lige siden. Uddannelsen tog jeg i Silkeborg ved Anette Lind Dyrbye (som desværre ikke er her mere).

Der stilles store krav til Iyengar yogalærere. Hvert år skal man forny sit certifikat, som er et kvalitetsstempel/et registreret varemærke. Jeg videreudvikler og opkvalificerer mig ved at deltage i kurser og workshops med højtuddannede lærere både her i landet og i udlandet.  Jeg går selv til yogaundervisning ugentligt og træner yoga dagligt.

Iyengar® yoga – varemærket for kvalitet

For eksempel har deltaget i adskillige workshops med bl.a. Jayne Orton (England) , Marion Kilburn (England), Christian og June Pisano (Frankrig), Ali Dashti (Schweiz) Abhijata Sridhar Iyengar (Indien) og mange, mange flere. Desuden har jeg studeret på Iyengar® Yoga Instituttet i Pune i Indien en måned. Jeg bestræber mig på at tilrettelægge undervisningen, så den tilpasses de specielle behov og evner, som deltagerne har. Jeg lægger vægt på, at undervisningen foregår i en afslappet atmosfære, og at alle får noget godt ud af det. Det skal nemlig være en dejlig og hyggelig oplevelse at komme til yoga…